Glamcore

Shop 70’s inspired glamcore items

Glamcore Collage1 Kjole, H&M Studio 349,- // 2 Guldskjorte, H&M Studio 499,- // 3 Orange sandal, Acne 3595,- // 4 Blå skjorte, Miu Miu 595 € // 5 Kjole i brændte farver, Zara 279,- // 6 Sort støvle, Acne 4595,- // 7 Lyserød taske, Chloé 8579,- // 8 Blå bluse med glimmer, H&M 249,- // 9 Kunstværk af sten og glas, Ramo Todo

I sidste indlæg skrev jeg om den nye tendens, glamcore, som allerede nu spottes på gaderne under de store modeuger. Jeg har i dette indlæg samlet en masse glamcore items, som – hvis man har modet – ville kunne passe ind i enhver garderobe.

Jeg ville aldrig iførre mig glamcore fra top til tå. Jeg synes, det er det mest klædelige at være iklædt et eller to glamcore items, der skiller sig ud i et ellers normcore, farveløst og minimalistisk outfit. Eksempelvis være klædt monokromt, men tilsætte eksempelvis de orange sandaler eller tasken. En løsning kunne også være at iføre sig en af de blå overdele og holde resten af sit outfit i blå farver eller denim.
Der er mange muligheder for at gøre sin garderobe mere glamcore og samtidig bibeholde sin personlige stil, for det er netop dét, glamcore er – at lade sin personlighed og stil skinne igennem. Og så findes der ufattelig mange glamcore items, som samtidig er 70’er-inspirerede, så hvorfor ikke gå efter disse?

1

  • Jeg elsker at 70’er stilen er på vej til at få et comeback – specielt med farverne og materialerne. Det var i den grad også at spotte på dette års Roskilde festival, og det gør mig så glad! Super fine items du hat fundet <3 :blush:

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glamcore