Diamond Dreams

Glamcore

GlamcoreUfattelig smuk (og meget glamcore) skjorte fra HUS til $870

I lang tid har den minimalistiske, hverdags-dyrkende og androgyne normcore tendens præget modebilledet. Simple t-shirts, helsesandaler, sorte og enkle lædertasker, boyfriend- og momjeans, herresko samt naturligt hår og make-up (læs eksempelvis dette indlæg) har været uundgåeligt, og det har næsten været en skændsel at gå i farver – i hvert fald i andre end sort, hvid, grå, camel og navy.

Men nu er det slut. Tiden er nu moden til, at vi kan iklæde os farver, pels, glimmer og prangende detaljer med individuel tilgang – og samtidig følge modebilledet. Jeg tror, mange har savnet at kunne tilføre noget personlig stil og individualisme til garderoben – og jeg glæder mig til at vælge de farverige striktrøjer, iøjnefaldende og detaljerige kjoler, skøre items og vilde accessories til efteråret i bedste Céline-stil!

Le21eme GlamcoreLe 21ème, Paris Fashion Week

Look de PernillePernille Teisbæk iført dette look // Carmen Kass iført Céline fra top til tå i det nyeste nummer af Cover, find serien her.

Le 21emeBilledet fra Le 21ème.

HM StudioH&M’s Studio kollektion, der kom på gaden i går. Find den her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Diamond Dreams