Anne Sofie Madsen SS14

It’s scuba time!

scuba

&Other Stories sweater / &Other Stories nederdel / Hyde’s solbriller HER / Proenza Schouler bluse HER / Proenza Schouler taske HER / Gianvito Rossi stiletter / Billede; Stella McCartney

Den helt store trend denne sæson må siges at være scuba-tendensen – og den fortsætter med garanti. Jeg synes samtlige designere har været på stranden for at finde inspiration eller ledt blandt scuba-udstyr. Men bedst synes jeg nu alligevel Chanel og Stella McCartney gør det – og hvem overrasker det?

Collagen (som tog 100 år at lave) rummer items, der går under denne nye tendens med neopren-tekstiler, scuba-elementer og andre dele hentet på standen samt hos sportsgrene – der udføres på vand, selvfølgelig.
Og nedenunder følger lidt forskellige inspirationsbilleder.

ScubaAdidas by Stella McCartney – Efterårs- vinterkollektionen er ude nu, og den er fed! Og selvfølgelig er den skudt i en pool. Så fandens dygtig hun er, hende Stella McCartney!

tommy tonChanel når de er bedst. Altid med fingeren på pulsen, klassisk og med på de nyeste trends – hvis de da ikke selv er skaberen bag dem. Denne gang skudt af streetstyle-fotograf Tommy Ton. Se dette indlæg for flere streetstyle-billeder af ham

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anne Sofie Madsen SS14